Leave Your Message
ZLINKAGE-banner-3
01 02 03

Procesi i personalizuar

Ne jemi produktet më të mira në klasë
dhe zgjidhjet
INDUSTRIALE

01 02

Mësoni më shumë rreth
avantazhet e kompanisë sonë
Përparësitë

65430e6gv6

Mbi 15 vjet ODM OEM

Porosi OEM ODM Lëri klientët të promovojnë më mirë markat e tyre

01
ekipi i rd2jv

Ekipi profesional i RD

Departamenti ynë i R&D përbën 60% të të gjithë kompanisë.

01
652e25 atlh

Procesi i rreptë i kontrollit të cilësisë

Për shërbimet pas, ne jemi të lumtur t'i ndihmojmë klientët të zgjidhin problemet e pas shitjes dhe jemi gjithashtu përgjegjës për dështimet e makinerive

01
652e25a9fr

Ekipi profesional i shitjeve

Ne kemi një proces të rreptë për t'i trajnuar ata, le të sillen në mënyrë profesionale, profesionale përpara klientëve dhe të ofrojnë zgjidhje për klientët

652e25amyp

Ekipi profesional i shitjeve

Ne kemi një proces të rreptë për t'i trajnuar ata, le të sillen në mënyrë profesionale, profesionale përpara klientëve dhe të ofrojnë zgjidhje për klientët

01 02
Nje ndalje

Nje ndalje

Cilësi më e mirë dhe me kosto të ulët

cilësi më të mirë dhe me kosto të ulët

Shërbim 7/24 orësh

Shërbim 7/24 orë

Mbrojtja IP

Mbrojtje IP

Dorëzimi në kohë

dorëzimi në kohë

Shërbimi me vlerë të shtuar

shërbim me vlerë të shtuar

Lexoni lajmet më të fundit
nga industria
mesazhe

64eeb27xau
"

Ju lutemi na kontaktoni dhe
lini mesazhin tuaj
hetim

Ne përpiqemi t'u ofrojmë klientëve produkte cilësore. Kërkoni informacion, mostër dhe kuotë, na kontaktoni!